"A receptekből valami mindig hiányzik... sose írjuk bele a lényeget... hogy szívvel csináld!! " - Mohr Míra (Süti MáMohr)

Sütés, főzés MÉRLEG NÉLKÜL

Ha már sokat gyakoroltunk és kísérleteztünk nagyszerű szemmértékünk lehet, viszont ha nem… akkor katyvasz is lehet a vége. Sütésnél még fontosabbak az állagok és az arányok, mint főzésnél. Fontos hogy a piskóta-, a keksz-, a krém állagának is kiválónak kell lennie, hiszen ha pl a krém folyósra sikerült, mert elmértünk valamit, akkor a végeredmény hát az nem lesz kiváló sajnos.


Ez a kis táblázatom ennek a problémának a kiküszöbölésében lehet nagy segítség.

Mérés Mérleg nélkül táblázat:: átdolgozta és szerkesztette Mohr Míra
Remélem tudtam segíteni a sütésben! ❤
Kellemes sütögetést és főzést kívánok!
Míra ✌

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése